Grote Clubactie – Verkoop loten groot succes

grote clubaktie2012Met een opbrengst van € 2,40 per verkocht lot, liepen de leden van Sportschool Geelhoed een aanzienlijk bedrag bijeen voor Stichting Judo Zeeland. De opbrengst zal voor de stichting zijn na aftrek van de kosten voor zwembad, shirts en tassen.Iedereen die 15 loten of meer heeft verkocht heeft via de website een T-shirt kunnen bestellen. Daarnaast zijn er ook een aantal postman bags overhandigd aan de judoka’s die 30 loten hadden verkccht. De shirts zijn tijdens het zwembadfeest in Goes op 27 november 2010 uitgedeeld.

 

Goed – En dit is nog maar ’t begin

We staan in de kinderschoenen met ons concept ‘judoklas’ en toch hebben we zeker al resultaat. De jongens tot 15 jaar werden als team kampioen van Zuid-Nederland en vierde van Nederland. De meisjes tot 15 jaar werden tweede van het district.

Met de aanwas voor de komende jaren zit het ook wel goed. De jongens tot 12 jaar en de meisjes tot 12 jaar werden eveneens kampioen van ons district. Tijdens het Nederlands kampioenschap voor teams in 2010 werden de meiden kampioen van Nederland, de jongens werden keurig derde. Een duidelijker signaal dat we op de goede weg zitten is er niet.