Grote clubactie 2012

logogroteclubactieZoals op deze website is te lezen, probeert Stichting Judo Zeeland de Zeeuwse judotalenten in de leeftijd van 12 tot 25 jaar beter te faciliteren middels het uitbouwen van trainingsmogelijkheden, clinics en stages. Door mee te doen aan deze actie hopen we dit doel beter te kunnen bereiken. Een actie voor judoka’s door judoka’s.

Wij willen daarom alle leden, jong en oud vragen zoveel mogelijk loten te verkopen aan vrienden, familie, kennissen, collega’s, lerar(ess)en, mensen op straat enz.

Om dit voor iedereen zo leuk en interessant mogelijk te maken zijn er ook prijzen te verdienen voor iedereen die meedoet met de verkoopactie.

WAT VALT ER TE VERDIENEN?
5 of meer loten verkocht?:Dan mag je gratis, samen met je vader of moeder of een vriendje mee naar het GROTE GEELHOED ZWEMBADFEEST op zaterdag 24 november 2012. Locatie en tijden volgen nog.

10 of meer loten verkocht?:
Dan heb je het nieuwe geborduurde clublogo voor op je judopak verdiend

20 of meer loten verkocht?:
Dan heb je een nieuw Geelhoed T-shirt verdiend

30 of meer loten verkocht?:
Dan heb je de nieuwe Geelhoed rugtas verdiend óf

35 of meer loten verkocht?:
Dan heb je de nieuwe Geelhoed junior sporttas verdiend of

40 of meer loten verkocht?:
Dan heb je de nieuwe Geelhoed senior sporttas verdiend of

50 of meer loten verkocht?:
Dan heb je de nieuwe Geelhoed junior sporttas en de rugtas verdiend of

55 of meer loten verkocht?:
Dan heb je de nieuwe Geelhoed senior sporttas en de rugtas verdiend

70 loten of meer, dan je verdien bovenop de tassen het nieuw te lanceren trainingspak!!!!

Voor de top 3 loten verkopers zijn er nieuwe judopakken te winnen!!!!
1e : ippon wit en blauw judopak
2e: ippon wit of blauw pak
3e: yuko wit of blauw pak

START VAN DE ACTIE
De actie begint al op zaterdag 15 september 2012. We geven iedereen alvast 1 boekje mee op de les. Omdat we met boekjes voor automatische incasso werken, hoeft niemand meer met loten of geld over straat!! P.S. NIET LANGS DE DEUR OF BOEKJES

Deelname Spaarne Teamtoernooi

Afgelopen jaren heeft Sportschool Geelhoed (niet onverdienstelijk) aan diverse teamtoernooien deelgenomen.
Het ingeschreven aantal teams is de afgelopen jaren in aantal toegenomen, mede door de juiste inzet en ondersteuning vanuit de talententrainingen.

Echter is het afgelopen jaar gebleken dat dit financieel een grote druk heeft gegeven op het wedstrijdbudget. Er was in de afgelopen jaren een redelijke buffer opgebouwd, maar doordat er jaarlijks meer teams zijn ingeschreven is het budget niet meer toereikend voor het aantal in te schrijven teams gebleken.

Vandaar dat Stichting JUDO Zeeland is benaderd voor het mogelijk maken van deelname aan het Spaarne Teamtoernooi te Haarlem.
De Geelhoed talenten waren vertegenwoordigd met vier teams:
1 team in de klasse -10jaar,
2 teams in de klasse -12jaar en
1 team -17jaar.

Pak-aktie

De nieuwe aktie van Stichting JUDO Zeeland ter ondersteuning van de Sportschool Geelhoed judoklas judoka’s op het Scheldemond College te Vlissingen.
JUDO Zeeland stelt voor het schoolseizoen 2012-2013 een voucher ter beschikking aan de judoklas judoka’s.
Met deze voucher kan éénmalig 50% korting worden verkregen op de aanschaf van een IPPON judopak bij Sportschool Geelhoed.

Het doel van de stichting is het ondersteunen van Zeeuwse judotalenten in de leeftijd van 12 tot 25 jaar middels het optimaliseren van benodigde faciliteiten.
pdflogo