Blof steunt Judoklas – judoka’s naar concert

blofbron: Blof, ANP Kippa.

 MIDDELBURG – Judoka’s uit van de Zeeuwse sportschool Geelhoed zijn door Bløf uitgenodigd bij de uitverkochte show die de popgroep zaterdag geeft in het Klokgebouw in Eindhoven. Met dit gebaar wil de band de aandacht vestigen op het initiatief van de stichting Judo Zeeland de judosport naar een hoger niveau te krijgen.

Tonny Mulder van Geelhoed is blij met de steun van de band. ,,We werken met onze talenten hard om het niveau van judo in Zeeland omhoog te krikken. Het vergt veel tijd, energie en geld om Zeeland op het gebied van judo op de kaart te krijgen. Deze steun van een band die uit ervaring weet hoe dat is op muziekgebied betekent veel voor ons.”

De kinderen van bassist Peter Slager zitten zelf op judo. “Kinderen kunnen hun energie kwijt, ze worden weerbaar gemaakt en ze leren respectvol met elkaar en hun sport omgaan. Dat is goed op ieder niveau, vind ik. Van gewoon een uurtje per week stoeien tot intensieve voorbereiding op een topsportcarrière. Dat we dat in Zeeland hebben is prachtig en dat verdient alle steun.”

Bron: PZC