Judoklas on tour powered by stichting JUDO Zeeland

Maandag 11 februari is een grote groep judoklasjudoka’s “on tour” geweest. Deze “tour” bracht 16 van de 18 judoklasjudoka’s in door stichting judo Zeeland gehuurde busjes naar Nieuw vennep om een wedstrijd training van Judo Yushi bij te wonen.talentsontour1
In twee groepen (-15 en -18) werd er keihard getraind. Judo Yushi traint in een oude brandweerkazerne en heeft de beschikking over een eigen krachthonk. De min 15 begon op de mat en sloot af in het krachthonk met bekende maar ook enkele onbekende oefeningen. De -18 ging eerst los in het krachthonk en kon daarna nog bijna twee uur door op de mat. Onze judoka’s hebben veel verschillende judoka’s in de handen gehad en konden op deze manier weer meer ervaring opdoen.

 

IJF rugnummers voor judoklas

De door de stichting JUDO Zeeland ter beschikking gestelde rugnummers zijn inmiddels besteld. De judoklas judoka’s van Sportschool Geelhoed en het Scheldemond College worden door de stichting kostenloos voorzien van deze rugnummers die voldoen aan de IJF eisen. Voorbeeld:
ijfrugnummer

Rabobankclubkas 2013

clubkas2013Ook dit jaar gaat de stichting weer proberen zoveel mogelijk geld van het te verdelen Rabobank Clubkas budget binnen te halen. Want wij weten daar wel raad mee voor ons doel om judo talenten in onze Zeeuwse regio te ondersteunen.

De stemweek vindt plaats van dinsdag 2 tot en met woensdag 10 april 2013. In die week kunnen de 23.000 leden van Rabobank Walcheren/Noord-Beveland via de rabobank website hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Als lid ontvangt u eind maart een persoonlijke uitnodiging om te gaan stemmen, deze is voorzien van een unieke stemcode.voorbeeld