Grote clubactie 2014

clubaktielogo2De landelijke Grote Clubactie gaat weer beginnen. Wij doen dit jaar ook weer mee. Helpen jullie mee om weer de club met meest verkochte loten te worden. Jullie kunnen hier mooie kado’s en prijzen mee verdienen, de lotenkopers maken kans op fantastische prijzen zoals een geldbedrag van € 100.000,- , een auto en een luxe campeervakantie! Van de opbrengst gaat maardan ook nog eens 80% (ofwel €2,40 per lot) naar de stichting JUDO ZEELAND! Hiervan betalen wij al jullie kado’s en het zwembadfeest. Wat overblijft gebruiken we voor onze wedstrijdjudoka’s van 12-25 jaar.

Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar zit:

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten kan op twee manieren en is heel eenvoudig:

Langs de deur:

Hiervoor zijn de lotenboekjes met eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer in het lotenboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje.

Online:

Wil je maximale verkoopaantallen bereiken dan verkoop je ook online. Geef je via het mailadres onderaan de pagina op en je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar jouw persoonlijke online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Het aantal online verkochte loten wordt opgeteld bij je overige verkochte loten.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol kan je nog een boekje halen bij de lesgever of op 1 van de verdeelpunten. Liever niet langs de deur op zondag. Ben je klaar met verkopen? Lever het dan in op de les en alles wordt verder in orde gemaakt.

Prijzen voor lotenverkopershorloge2

De lotenkopers kunnen prachtige kado’s verdienen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De beste online lotenverkopers ontvangen van www.Horloge.com een prijzenpakket.

Kijk in de flyer welke prijzen je kan winnen!

Tip!  Leg je lotenkopers uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,
Stichting J.U.D.O Zeeland
http://www.stichtingjudozeeland.nl/

Geen uitnodiging voor online verkoop van loten ontvangen ? Geef in een mailtje aan clubactie@sportschoolgeelhoed.nl door:

-Geslacht M/V
-Voornaam
-Voorvoegsel
-Achternaam
-E-mailadres
Flyer met uitleg en toelichting:  (wijziging afhaalpunt Middelburg, Mortiere: Bluesroute 107, tel. )