Blauwe band sponsor

Deze sponsoren zijn judoliefhebbers, vrienden of bekenden van Sportschool Geelhoed en/of van judoka’s van deze club. Zij willen onder andere middels het leveren van diensten een hoop werk of geregel uit handen nemen. Ook kunnen zij ervoor zorgen dat er veel extra financiële kosten worden voorkomen.

Daarnaast kan een Blauwe band sponsor een sponsor zijn die middels het overmaken van € 500 of meer het judoklassen concept een flinke financiële steun in de rug wil geven. De sponsor krijgt te horen waar het geld voor wordt gebruikt.

Om u een idee te geven: van dit geld kunnen met name grotere onkosten (deels) betaald worden, zoals vervoer, inschrijvingen voor wedstrijden, stages en trainingen.

Deze sponsoren worden, wanneer zij daar prijs op stellen,:

  • vermeld middels sponsorlink op de sponsorpagina van Stichting JUDO Zeeland
  • vermeld middels sponsorlink op de sponsorpagina van Sportschool Geelhoed
  • vermeld op sponsorbillboard in de judozaal van Sportschool Geelhoed
  • middels een redactionele tekst geïntroduceerd op beide sites
  • een eenmalige naamsvermelding aangeboden op eerstvolgende flyerronde (gemiddeld 14 flyermomenten per jaar van 1600 exemplaren per keer)

Wanneer u dat wenst, kunt u dat aangeven in een e-mailberichtje naar info@stichtingjudozeeland.nl

Daarnaast willen wij natuurlijk graag deze sponsoren uitnodigen om eens mee te gaan tijdens een training of toernooi om de sfeer van het wedstrijdjudo te proeven.

Bent u een Blauwe band sponsor?

Dan kunt u bovenstaand bedrag overmaken naar Rabobank rekeningnummer 11 28 63981 ten name van Stichting JUDO Zeeland onder vermelding van Blauwe band sponsor.